Annons
AnnonsDagens enklaSå här ser jag ut idag! Jag ska åka till frisören och färga håret i eftermiddag, jag har inte färgat det på salong sedan maj förra året så det är verkligen dags. Jag vill ha bort de röda pigmenten men förutom det har jag ingen aning om vilken färg jag är ute efter. Det blir nog ingen större förändring. Uppdaterar med en bild imorgon.

English:
Here’s my makeup look of the day. I’m going to the hairdresser today, I’m getting my hair dyed. I’m not sure which color i want, but I know that i want to get rid of the red shades. I’ll update you with a picture tomorrow!

Used products:
Face
Make up for ever HD foundation ”n117”
Face stockholm matt foundation ”White”
IsaDora blush ”Pink blossom”
Eyebrows
Anastasia Brow Wiz ”Brunette”
Eyes
Too Faced shadow insurance
MAC eyeshadow ”Embark”, ”Sketch” & ”Brains & Brawn”
IsaDora inliner kajal ”Satin white”
Eye of horus natural mascara
Lips
Isadora ”Zinfandel”

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/pink-grapefruit/