Annons
AnnonsDagens sminkning från RomHär kommer en halvkass bild på dagens sminkning. Det är inte det enklaste att hitta en plats som ger rätt ljus men jag tror att jag hittade en tillräckligt bra plats trots allt. Det fick bli röda läppar och brunsotade ögon. När jag packade sminkväskan inför resan valde jag att ta med mig en palett som har alla färger jag behöver, det blir enklare att ta med sig en palett istället för massor av singelskuggor.

Idag har vi bland annat varit vid Colosseum, otroligt mäktigt! Alla som har möjlighet borde verkligen besöka Rom, det finns SÅ mycket att se.

English:
Here’s todays makeup look! Red lips and brown smokey eyes. Sorry for the picture, it’s quite hard to find a place that gives the light that I want but this picture turned out okay. Today we’ve been seeing Colosseum here in Rome, it’s so big and powerful.

Used products:
Face
Isadora High performance foundation
FACE Stockholm matte foundation ”White”
YSL anti-cernes multi action concealer ”1”
Eyebrows
Anastasia Brow Wiz ”Brunette”
Eyes
MAC Paint Pot ”Soft ochre”
MAC eyeshadow Patina, Charcoal Brown, Carbon & Nylon
Oriflame Volume Build mascara
Lips
Lumene Raspberry Miracle lipstick ”So Berry”

TAGGAR
11 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/nyx-soft-matte-lip-cream/