Annons
AnnonsDaisy Beauty Expo 2015


dbexpoGårdagens skönhetsmässa som Daisy Beauty stod bakom är ett av de bästa eventen jag någonsin varit på, och det säger jag inte för att vara snäll. Det var verkligen så! Så pass bra att jag hade önskat en dag till för att hinna med allt.

Jag, Brownsugar-Sara och Beleza-Tina anlände till Tändstickspalatset i Stockholm runt 08 och åt av den goda frukostbuffén. Därefter började minglet vid de olika utställarna, och trots att jag hade gott om tid hann jag faktiskt inte med alla och tog väldigt få bilder, mycket orutinerat. De få bilder som fanns på kameran har jag dock lagt in här nedan, så bläddra!fridas naglarFrida Selkirk och hennes team var på plats och erbjöd lackningar åt alla gäster. Jag fick Minx-naglar i koppar, men de är värda ett eget blogginlägg så det dyker upp senare idag.

bosch1boschBosch visade upp sina värmeverktyg för håret. Här är deras nya serie Style To Go som är i ministorlek och tänkt att använda när man är ute och reser.

diorrdiorAv alla montrar hade Dior den lyxigaste, vilket kanske inte är så konstigt.

diorrrDiors vårkollektion. Jag vill ha den stora paletten högst upp. Så fin!

dermalocigaDet bjöds på föreläsningar också! Här berättar utbildningschef Hanna Seth för Dermalogica om känslig hud.

pär apoteket
Pär Svahnberg är Apotekets kemidoktor och expert på olika ingredienser i kosmetika. Jag har lyssnat på honom tidigare men eftersom han är så jäkla bra är det alltid lika intressant att närvara på hans föreläsningar. Igår förklarade han hur Apotekets kvalitetskontroll på produkter går till och passade även på att berätta varför vi inte behöver vara rädda för parabener.

ren
Mina favoriter från REN var också på plats och föreläste. Jag har varit på deras föreläsningar totalt tre gånger sedan 2013 men det är också ett sånt där märke jag aldrig tröttnar att lyssna på.

Stort tack till Kicki Norman och resten av gänget bakom Daisy Beauty för ett grymt bra event, hoppas på fler mässor i framtiden!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/dbexpo15/