Annons
AnnonsDaisy Beauty i London (#dblondon14)


kicki normanlondon collage
Oj, vilken helg det har varit! Det har tagit mig tre dagar att smälta allt så blogginlägget kommer inte förrän nu. Som du kanske vet åkte jag till London med Daisy Beauty och ett gäng skönhetsbloggare, skönhetsjournalister och varumärken i fredags. Det var en fullspäckad helg som bestod av föreläsningar, god mat och shopping. Jag blev jättesjuk på plats och tappade rösten och och hållet vilket förstås var ganska trist, men helgen blev riktigt lyckad ändå. Här ovan ser du ett litet kollage, men det finns så mycket mer att ta upp från resan men det får komma vid ett senare tillfälle!

Jag tänkte göra ett lite annorlunda blogginlägg där jag visar upp produkter från resan, nämligen i videoform! Vad tror vi om det?

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/bryntips/