Annons
AnnonsDaisy Beauty London 2013 – lördagen


kicki norman
Du kanske är lite trött på att läsa om Londonresan med Daisy Beauty vid det här laget, men jag gissar att du INTE är det utan vill ha ett inlägg till, så här har du lite bilder från lördagen! Här är Kicki innan dagens presentationer med Essie, Garnier, Glossybox, Glitter och REN startade.

daisy
Nya numret. Har du någonsin sett ett finare omslag?

naglarpåfridasfrida selkirkfrida sellkirk
Frida Selkirk var där och lackade våra naglar under dagen. Jag gick igenom Fridas bloggarkiv och letade inspiration innan och jag kunde inte slita blicken från mina naglar när hon var färdig. Visst blev det fint?

glittersara ellen
Glitter var på plats och visade upp sina smycken. Det var riktigt poppis som du kan se, Sara håller i både kameran och mobilen och Ellen Bergström har mobilkameran i högsta hugg.

glossybox9Marcus Hartwall, VD för Glossybox höll i en föreläsning om hur de jobbar genom sociala medier – intressant! Marcus är väldigt professionell och rolig att lyssna på.

 

essie
Vi fick även kika på två kommande kollektioner från Essie! Här är vinterkollektionen som landar i butik den här veckan. Den andra (glitter)kollektionen får du se närmare på bloggen längre fram.

Som jag skrev i början av inlägget var även REN och Garnier där och föreläste, men det fick jag inga bra bilder av tyvärr. Vad jag däremot har är produktprover som jag eventuellt kommer skriva om framöver. Ett stort varmt tack till Daisy Beauty och alla sponsorer för att jag fick följa med på den här resan!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-salacious/