Annons
AnnonsDepend Gellack Midnight Glitter


midnight glitter depend gellackmidnight glitterIMG_4945
Jag har inte använt Depends Gellack så många gånger sedan jag fick startkitet på min 20-årsdag.  Jag har endast lagt en genomskinlig bas som gör att naglarna blir tjockare och på så vis får en förstärkning. Eftersom det inte löses upp av acetonfri remover har jag lackat naglarna som vanligt med mina andra nagellack ovanpå. Smidigt!

Nu under hösten har det dock ramlat in en del nya färger så jag provade en av dessa i helgen. Midnight Glitter har en mörk bas och massor av prismatiskt glitter i olika storlekar. Det är ganska skirt, här har jag applicerat tre lager och det kan göra att själva nagelytan blir ganska tjock om du lackar flödigt. Jag applicerade väldigt tunna lager så jag klarade mig ganska bra. Mitt tips är att lägga en mörk färg som bas innan du lägger glittret ovanpå, då går appliceringen snabbare. Ja ja, nog tjatat om formulan – färgen är helt fantastisk och jag kan inte sluta stirra på mina tassar. Gellack kan sitta i upp till tre veckor så vi får väl se om det håller till nyår. Upp till bevis!

Depends obligatoriska startkit för Gellack kostar runt 400 kronor hos Kicks och färgerna kostar 79 kronor.

English:
I haven’t used Depend‘s Gel polish kit so much since I got it on my birthday in May, but when the autumn collection arrived I got excited to try them all. Here’s one of them! Midnight Glitter has a dark base and is packed with prismatic glitter in different sizes. It’s quite sheer though, I applied three thin coats. My tip is to use a black color as a base and then apply one coat of glitter. The application is faster that way. The color is absolutely gorgeous and I”m hoping it will last until new years eve thanks to the gel formula!

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/viktorrolf-flowerbomb-xmas-edition/