Annons
AnnonsDepend GellackJag fyller 20 år på tisdag men eftersom jag bor i Stockholm har min familj firat mig idag istället då jag är hemma i Örebro nästan varje helg. Mina föräldrar gav mig bland annat ett startkit med Depend Gellack, yay! Jag testade gellack första gången för några veckor sedan och blev helsåld och det snappade mamma och pappa upp så nu har jag ett eget kit.

Kitet innehåller en före/efterrengöring, ett baslack, ett topplack, en nagelfil, en manikyrpinne samt en LED-lampa. Removern och nagellacket köptes vid sidan om. Gellack som härdas i lampa på det här sättet blir otroligt glansigt och hållbart, första gången jag provade det hade jag en perfekt manikyr i nästan två veckor.

English:
I’m turning 20 next week but since I live in Stockholm my family celebrated my upcoming birthday today instead. My parents gave me a starter kit with Depend Gellack (Gel Polish), yay! The kit contains one cleanser, a base coat, top coat, nail file, nail stick and a LED-lamp. They purchased the nail polish and remover separate. A gel polish gives an amazing shine and a perfect manicure up to three weeks!

TAGGAR
9 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/glossybox-april-2013/