Annons
AnnonsDepend Ridgefiller


dependdepend ridge fillerEn Ridgefiller är en sån där typiskt bra grej när jag snabbt vill att mina naglar ska se lite extra fräscha ut. Många olika märken gör dessa vilket är bra då det betyder att de finns i många prisklasser.

Denna Ridgefiller kommer från Depend och har en svagt rosa nyans som jämnar ut tonen på nageln. Som en foundation för tassarna, typ! Den fyller ut ojämnheter i nageln och suddar ut skavanker såsom torrflagor och små missfärgningar men det är också allt den gör, så om du vill förbättra nagelkvalitén kan du olja in naglarna varje dag och använda nagelbandspeeling då och då.

Som en snabblösning är en Ridgefiller fantastisk då den får naglarna att se välvårdade ut snabbt och tack vare att den slätar ut ojämnheter funkar den bra som baslack också.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/telefonsladdar-till-haret-invisibobble/