Annons
AnnonsDepotting my blushesIgår och idag har jag flyttat hem alla mina skönhetsprodukter efter tre månader i Stockholm. Nu när jag äntligen har allt på en och samma plats har jag depottat (tagit ut ur förpackningarna) alla mina rouger från Make Up Store och MAC. Det är ganska enkelt så länge du är försiktig! Nu har jag dem i paletter som tar väldigt lite plats, så skönt! Det känns bra att ha alla samlade, särskilt när jag är ute och jobbar.

English:
I’ve moved my makeup collection home again after three months in Stockholm. Today I’ve been depotting all my blushes from Make Up Store. It’s quite easy as long as you are careful with the products. It feels so good to have them in palettes, especially when I’m working.

TAGGAR
13 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/diplomerad-makeupartist/