Annons
AnnonsDiesel Loverdose Tattoo EdP
I oktober släpper Diesel en ny doft som heter Loverdose Tattoo. Den kommer i en svart hjärtformad flaska (som är ungefär hur snygg som helst) och Diesel menar att doften är sammansatt för en självsäker och stark individ. Den öppnar upp med bergamott, mandarin och svartvinbär, fortsätter med rosackord, apelsinblomma och jasmin för att till sist avslutas med vanilj och tonkabönor.

Loverdose Tattoo kommer i tre storlekar – 30 ml (385 kr), 50 ml (535 kr) och 75 ml (690 kr) och som jag skrev tidigare i inlägget kan du hitta den på parfymhyllorna i början av oktober.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-cranberry/