Annons
AnnonsDior 5 Couleurs – ConstellationDiors höstkollektion som landar i butikerna vecka 34 går under namnet Mystic Metallics och i den finns bland annat två skuggpaletter – en i lila toner och en grönblå. Jag har den lila varianten som heter Constellation men om du vill se den andra kan du kika hos Purity för swatches och info.

Constellation har fem ögonskuggor där samtliga är skimriga/frostiga. Paletten har en stor spegel i locket och två medföljande applikatorer. Fyra av skuggorna har vackra stjärnmönster som får mig att tänka på midnattshimlen. Färgerna känns användbara och klassiskt höstiga, och om du vill unna dig lite lyx i höst tycker jag definitivt att du bör spana in Constellation som blir din för 535 kronor.

English:
Dior’s fall collection is called Mystic Metallics and there are two eyeshadow palettes in the collection. I have the purple toned palette that is called Constellation. The palette has five colors, all of them are shimmery/frosty.

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/isadora-color-chock-2013-glossy-lip-stain/