Annons
AnnonsDior & Rock Of Ages med Daisy BeautyIgår var jag och några andra lyckliga bloggare på ett exklusivt event med Dior och Daisy Beauty på Dior Perfumes-kontor i Stockholm. Vi blev bjudna på tilltugg och dryck och fick kika på sommarens nyheter. Det var en härlig stämning inne i lokalen, föreställ dig ungefär 10 skönhetsnördar hos Dior och deras skönhetsprodukter… Vi lackade naglarna med de nya lacken, sminkade oss i de nya färgerna, doftade på parfymer och drack champagne!

Årets sommarkollektion heter Bird Of Paradise och på bilden ovan ser du två av paletterna. Så vackra! Dior hakar även på trenden med sina Jelly Pin Pen, en återfuktande läpprodukt i pennform som även ger lite färg. Det kommer dessutom hela 24 nya läppglans.

När klockan närmade sig 19 tog vi en taxi till China Teatern och såg på musikalen Rock Of Ages som Dior är med och sponsrar. Det var en jättehäftig musikal och jag sjöng med till typ varje låt, vem gillar inte 80-talsrock? Tusen tack till Daisy Beauty och Dior för en fantastiskt rolig kväll, jag är så glad att jag fick följa med!

Dessa personer var med på eventet, spana in deras bloggar för mer bilder från kvällen:
Kicki Norman, chefsredaktör på Daisy Beauty
Elin Fagerberg
Tina Beleza
Wysteriia
Brownsugar
Aidasmakeup
Fröken Rosa
Karin Widén
Maria Mroxx
Ellen Bergström
Liselott
Skönhetsredaktörerna

English:
Yesterday me and a bunch of beauty bloggers were invited to event at Dior’s office in Stockholm with the swedish beauty magazine Daisy Beauty. We looked at the new summer products and had a very nice time. At the end of the night we went to the theatre to see the Rock of Ages musical. It was sooo good! Thank you Dior and Daisy Beauty!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/beautiful-iris/