Annons
AnnonsDiorskin Nude Rose Powder 001Här är en utav godbitarna jag köpte i Diorbutiken i Paris förra veckan. Ett ljusreflekterande löspuder i en rosa ton som används för att fixera makeupen samt ge lyster åt hyn. Mina ögon drogs till dosan så fort jag klev in i butiken, du förstår säkert varför. Den är så fin! Pudret ger en liten hint av färg så jag vågar inte säga att det är helt transparent, men pigmenteringen är så pass svag att den bör passa de flesta.

Jag betalade omkring 50-55 euro och här i Sverige ligger prislappen på 515 kronor.

English:
Here’s one of the products I purchased in Dior’s beauty store in Paris. A light reflecting loose powder that can be used to set the makeup and give lustre to the skin. My eyes were drawn to the packaging the second I walked in to the store. It’s so beautiful! The powder gives a hint of color so I wouldn’t say it’s completely transparent. I got it for about 50-55 euro.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/makeup-tutorial/