Annons
AnnonsDiorskin Nude Tan Paradise DuoMin personliga favorit ur Diors sommarkollektion är Diorskin Nude Tan Paradise Duo i nyansen 002 Coral Glow. Ena halvan består av en lätt skimrande bronzer och andra halvan är ett rouge. Det medföljer även en liten kabukiborste. Med den här dosan kan du både skulptera och ljusa upp ansiktet och jag vågade knappt sätta penseln i dosan då den är så vacker, men produkten är så pass fin att det är värt det! Jag har inga bilder där jag använder det än, men det kommer.

Diorskin Nude Tan Paradise Duo kostar 625 kronor och finns i två nyanser, 002 Coral Glow och 001 Pink Glow.

English:
My personal favorite from Diors summer collection is their Diorskin Nude Tan Paradise Duo in 002 Coral Glow. You can sculpt, highlight and add color to your face with this product. It comes with a small kabuki brush and the packaging is gorgeous and feels very luxurious! Diorskin Nude Tan Paradise Duo is avaiable in two shades – 002 Coral Glow and 001 Pink Glow. In stores now!

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/makeup-by-me-60s/