Annons
AnnonsDipbrow Pomade Medium Brown & Dark Brown


dipbrow pomade
Som du kanske vet har Anastasia utökat sortimentet med nya färger till Dipbrow Pomade, och Medium Brown är en av dessa. Jag fick frågan om jag kunde jämföra den med Dark Brown, och visst kan jag göra det! Jag skulle egentligen vilja kalla Medium Brown för Medium Ash, för det är vad den är. En askigare version av Dark Brown, och lite lite ljusare. Är det en ljusare brun nyans du är ute efter skulle jag istället spana in Soft Brown eller Taupe (som också är nya) istället, jag har dock inte sett dem IRL men googla vettja!

Se närbilder och swatches på Medium Brown och Dark Brown nedan:

English:
Anastasia recently added new colors to their Dipbrow Pomade collection, and Medium Brown is one of them. I was asked if I could compare it to Dark Brown, and of course I can! I would like to call it Medium Ash instead of Medium Brown though, because that’s what it is. An ashier version of Dark Brown, and a tiny bit lighter. If you want a lighter brown shade I would rather check out Soft Brown or Taupe (also new), instead, I haven’t seen them IRL but google is your friend!

dipbrow pomade medium brown vs dark browndipbrow pomade comparison
Medium Brown, Dark Brown

Dipbrow Pomade kostar cirka 245 kronor i Sverige eller nästan en hundralapp billigare om du beställer hos till exempel Beauty Bay.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-mesmerizing/