Annons
AnnonsDolce & Gabbana Intense


dolceintense1
En av höstnyheterna från Dolce & Gabbana är parfymen Pour Femme Intense som de beskriver som en kraftfull och förförisk doft. Flaskan är mörkröd med gulddetaljer och känns väldigt exklusiv och fin, jag tycker det är roligare att använda en parfym i en fin flaska (sjukt dumt egentligen, det är ju doften som spelar roll) och denna är väldigt vacker.

Intense öppnar upp med neroli och grön mandarin fortsätter med apelsinblom och tuberos för att till sist avslutas med sandelträ, mysk och marshmallows. Jag tycker inte att den är särskilt ”intense” men väldigt varm, höstmysig och exklusiv. Intense finns i två storlekar – 25 ml (755 kr) och 50 ml (999 kr).

English:
One of the news by Dolce & Gabbana is their new perfume Intense. They describe it as a powerful and seductive scent. The bottle is gorgeous and the perfume is warm, cosy and feels very luxurious. Not very ”intense”, but still lovely. Top notes: Neroli, green mandarin. Heart notes: Orange blossom, tuberose. Base notes: Sandal wood, musk and marshmallow.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-rouge-ecstasy/