Annons
AnnonsDolce & Gabbana Passion Duo Fusion LipstickPassion Duo Fusion Lipstick från Dolce & Gabbana är en hybrid mellan läppstift och läppglans. Det kommer i en långsmal hylsa som känns lyxig och färgutbudet är stort, de tog ungefär en kvart för mig att välja vilket jag skulle köpa, men valet föll till slut på Exotic. Läppstiftet är välpigmenterat och ganska torrt, men själva mitten av läppstiftet består av läppglans som hjälper till att återfukta läpparna. Dessa två delar skapar tillsammans en produkt som är återfuktande, ger mycket färg och som har lång hållbarhet. Jag gillar! Kostar cirka 250 kronor styck.

English:
Passion Duo Fusion Lipstick by Dolce & Gabbana is a mixture between lipstick and lip gloss. The packaging feels very luxurious and the color range is huge, it took me a long time to choose one color! The product is very pigmented and it has a quite dry formula, but in the middle of the lipstick there is a lip gloss that moisturizes the lips. A very nice combination!

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/graphic/