Annons
AnnonsDynamo + Impassioned


inpassioneddinpassioned
Som du kanske vet provade jag på MAC‘s svenska webshop för ett tag sedan och då beställde jag bland annat en Pro Longwear Lip Pencil i färgen Dynamo. Nyansen är ganska ny, den landade hos butikerna i höstas om jag minns rätt. Jag provade pennan först idag och jag insåg precis att den passar helt perfekt till ett av de mest udda läppstiften jag äger, jag har letat efter en matchande penna länge men nyansen är så pass unik att det varit svårt.

Annons

Läppstiftet jag pratar om heter Impassioned och kommer också från MAC, en knallrosa med en orange underton. Vissa skulle kanske kalla den korallfärgad men jag tycker den är på tok för rosa för det. Orangerosa! Så, om du också vill ha en matchande läppenna till Impassioned borde du spana in Dynamo, de är nästan identiska.

English:
I love my impassioned lipstick by MAC, but i like to wear a lip pencil as a base to make the colour last longer. Impassioned is a very unique shade and I find it extremely difficult to find a pencil in a similar colour. It’s a bright pink with an orange twist. Lat fall MAC launched a few new shades of their Pro Longwear Lip Pencil and the one called Dynamo is almost identical to Impassioned. I’ve finally found the perfect match!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/glossybox-februari-2014/