Annons
AnnonsEcoToolsEn av er önskade ett till inlägg om EcoTools och vilka av deras verktyg jag har. Några av dem har jag inte här hemma, men de flesta i alla fall! Som jag skrev i mitt förra inlägg är alla verktyg från EcoTolos djurvänliga och miljövänliga. Borsthåren är av sytethår, handtagen är gjorda av bambu och aluminiumet är återvunnet.

Den borste jag använt mest och älskar mest är rougeborsten (längst ut till höger) som jag använder till både puder, rouge och bronzer. En riktig allt-i-allo! Skuggpenslarna är också härliga, min favorit är den du ser bredvid den snedställda. En ganska tät, kompakt och samtidigt fluffig sak som tonar ut skarpa kanter på ett kick. EcoTools finns att köpa hos Åhlens City men det fulla utbudet har jag bara hittat online. Eleven och Brallis är två sidor som har mycket av deras produkter. Om du har vägarna förbi Ullared kan du shoppa EcoTools till ungefär halva priset, jag var där förra veckan och köpte en skuggpensel (35 kr) och en puderborste (55 kr). Jag har köpt nästan alla mina borstar där.

English:
One of you wanted me to write more about EcoTools and show which brushes I have. As a mentioned in my previous post about EcoTools they are 100 % cruelty free. The hair is synthetic,  The handles are made by bamboo and the aluminium is recycled. My favorite brush is the blush brush. It’s great for blush, powder, bronzer and highlight. The eyeshadow brush next to the angled brush is also a favorite of mine, it’s great for blending out sharp eyeshadow edges.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/stockholm/