Annons
AnnonsEcoTools


Jag firar påsk i Varberg i år och igår passade vi på att åka till Ullared (ja, jag gillar Ullared!) en sväng. De säljer en hel del av EcoTools verktyg där till löjligt låga priser så jag köpte ett par. Den lilla ögonskuggspenseln har jag sedan tidigare och det är min absoluta favorit till att sudda ut och göra mjuka toningar med, så det fick bli en till! Jag har ganska många borstar från EcoTools och tycker att de allra flesta är hur bra som helst.

Alla borstar och penslar från EcoTools är cruelty free och de är väldigt noga med att deras grejer är så natur-och miljövänliga som möjligt. Borsthåren är av syntethår, handtagen är gjorda av bambu och aluminiumet är återvunnet.

English:
I purchased two new makeup brushes from EcoTools yesterday. The blending brush is my all time favorite blending brush so I got a second one. All brushes from EcoTools is 100 % cruelty free and synthetic. The handles are made by bamboo and the aluminium is recycled. Another great thing? They are not expensive at all!

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/kicks/