Annons
Annonself Baked Eyeshadow Burnt Plum


elfelff
Det var ganska länge sedan jag swatchade ögonskuggor för dig, så det tänkte jag göra nu. Baked Eyeshadow från det plånboksvänliga märket elf beskrivs som en ögonskugga i en silkeslen formula som ska ge mycket färg. Jag har den i färgen Burnt Plum, en roströd nyans åt det kallare hållet.

Annons

English:
It’s been a while since I swatched eyeshadows for you, so that’s what I’m going to do today. Baked Eyeshadow (£3.75) from elf is described as a silky and blendable eyeshadow that provides smooth application with each sweep of colour. I have one of six shades – Burnt Plum.

elf0
Precis som utlovat är ögonskuggan rik på pigment och ger ifrån sig ordentligt med färg. Här har jag packat på den ordentligt på naken hud, det vill säga utan en primer som bas. Jag är svag för dessa roströda nyanser och tycker elf har lyckats bra här. Baked Eyeshadow kommer i sex olika nyanser, jag har endast en utav dessa och kan därför inte jämföra formulan med de andra fem. Kostar strax under fyra pund vilket mostsvarar drygt en femtiolapp.

Here I’ve applied it on a bare skin without a primer. The eyeshadow is pigmented and the formula feels nice and smooth. elf did a great job on this one but I can’t compare it with the other five shades, so I’m not sure they have as good quality as Burnt Plum.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-green-yellow/