Annons
AnnonsEmbarkJag kunde inte hålla fingrarna borta från mina nya ögonskuggor jag köpte från MAC igår särskilt länge, så idag har jag använt Nylon och Embark. Jag tror att jag ska prova att måla läpparna knallrosa, Det är nog fint ihop med ögonsminkningen. Återkommer med bilder!

English:
Today I’ve used two of the eyeshadows that I purchased from MAC in Stockholm yesterday: Nylon and Embark. I think that I’m going to apply a bright pink shade to my lips now. I believe it’s very pretty combined with this eye makeup. Pictures will be up later!

Used Products:
Face
MAC Face and body foundation ”C1”
FACE stockholm matt foundation ”White”
Wet n Wild cover all concealer palette
IsaDora Velvet touch compact powder ”Sheer transparent”
Benecos blush ”Rose”
Eyes
MAC Paint Pot ”Soft ochre”
MAC eyeshadow ”Nylon”, ”Patina” & ”Embark”
Make up store microshadow ”Deadly”
IsaDora inliner kajal ”Satin White”
Lancome hypnose doll eyes mascara
MAC #7 false lashes
Eyebrows
Anastasia brow wiz ”Medium ash”
Lips
IsaDora multi vitamin gloss ”03 Lychee”

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/mac-shopping/