Annons
AnnonsEmbroylisse Lait-Créme ConcentréDu som följer Pixiwoo på YouTube vet förmodligen att deras absoluta favoritkräm är Lait-Créme Concentré från Embroylisse. När jag var på Sephoras event på Biblioteksgatan för ett tag sedan såg jag att den fanns så jag köpte den direkt i hopp om att den skulle vara lika fantastisk som jag hoppats. Och ja, det är den.

Lait-Créme Concentré är en fuktkräm som många makeupartister har i sitt kit då den är en bra grund att ha under sminket samt att den fungerar för de flesta hudtyper. Den är även jättefin att ha ensam då den ger huden en fräsch och hälsosam glow. Jag har torr hy och eftersom detta är en fuktkräm åt det lite oljigare hållet passar den mig utmärkt, men om du är superfet i hyn kan du uppleva att Lait-Créme Concentré gör dig oönskat glansig.

Doften är mild och behaglig och produkten är dryg som tusan, du behöver väldigt lite vid varje användningstillfälle. Jag har använt den varje dag i ungefär fyra veckors tid och är förälskad, dels för att den gör applicering av foundation så mycket lättare men också för att den återfuktar och trollar bort ansiktets torra partier. Jag kommer definitivt att köpa en ny tub när den första är slut, och det tar oss vidare till det överkomliga priset : 75 ml kostar 250 kronor.

English:
If you are a Pixiwoo subscriber at YouTube you probably know that their favorite moisturizer is Lait-Créme Concentré by Embryolisse. I purchased it at Sephora four weeks ago and have used it every day since, and yes – it’s fantastic.

Lait-Créme Concentré is a staple product for many makeup artists, it gives a nice and even base and makes the foundation application a lot easier and it’s also suitable for most skin types. It is a bit oily though so if your skin is super oily this product can be a bit too much. It has a light, fresh scent and it’s great for my dry skin. It softens my dry areas in seconds and the application of foundation is so much easier with this moisturizer as a base. Have you tried Lait-Créme Concentré? What do you think?

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/make-up-for-ever-aqua-rouge-16-and-8/