Annons
AnnonsEmma Hardie Amazing Face Cleansing Balm


emma hardieemma hardie frida skoglundemma hardiee
När hudvårdsexperten och bloggaren Caroline Hirons hyllar en produkt vill jag köpa den på direkten. Inte av anledningen att den passar mig (fast det är ju en bonus) utan för att jag är så nördig. En av Carolines favoritrengöringar för ansiktet är Emma Hardies Moringa Cleansing Balm som hon skrivit om mååånga gånger i sin blogg, och när jag besökte Space NK i London förra veckan köpte jag mig äntligen en egen burk att testa! De hade ingen tester framme så jag hade ingen aning om doften eller konsistensen men jag köpte den helt enkelt ändå. Nörd som sagt.

Moringa Cleansing Balm innehåller oljor från bland annat grapefrukt och mandel som djuprengör huden utan att torka ut. Jag skulle beskriva själva konsistensen som ett smör som är fast men som sedan smälter på huden. Känslan är väldigt lyxig! Den går att använda runt ögonen som sminkborttagning eller som ansiktsmask om du masserar in den och låter den vara på en stund. Den har en ganska stark och ”dyr” doft av moringa som är helt fantastisk, men du som är känslig mot starka dofter kanske inte gillar den lika mycket. En liten handduk för ansiktet följer med i förpackningen som är tänkt att använda när du ska tvätta av rengöringen. Jag har bara testat den några gånger och vågar inte ge en recension än, men se det här som lite info! En recension dyker garanterat upp inom några veckor.

Jag betalade 36 pund vilket motsvarar ungefär 420 svenska kronor.

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/viva-la-diva-smokin-hot-fall-2014/