Annons
AnnonsEmma S facial mistJag gillar att bära med mig en ansiktsspray i väskan, då kan jag enkelt ge ansiktet en snabb uppfräschning under dagen. Jag köpte nyligen en spray från Emma S som bland annat innehåller extrakt från hallon och gurka som verkar rengörande och sammandragande. Den är även helt fri från parabener och mineraloljor.

Jag har inte använt denna ansiktsspray så länge ännu, men hittills tycker jag att den är väldigt härlig. Den återfuktar huden och är kanon för touch-ups under dagen. Jag brukar även spraya den ovanpå min makeup för extra fixering. Den har en väldigt mild doft som för min egen del gärna hade fått vara mer framträdande. Jag köpte min flalska på Åhlens för 129 kronor.

English:
I recently purchased a facial mist from Emma S. It hydrates the skin and it’s great for touch-ups during the day. I like to spray it over my makeup as well. The facial mist contains cucumber and raspberry extract. It’s free from parabens and mineral oils.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/mina-favoritlappstift/