Annons
AnnonsEn snabb bild på dagens makeupHär är en bild av dagens makeup. Jag har använt Fluidline från MAC och Soft matte lip cream från NYX i nyansen Milan som jag köpte igår. Det fick bara bli en bild på sminket idag, jag måste rusa iväg till tåget mot Stockholm nu. Hela produktlistan lägger jag in ikväll!

English:
Here’s a quick picture of my makeup look of the day. I’m wearing Fluidline from MAC and Soft matte lip Cream from NYX that I purchased yesterday. Full product list will be up later, I have to walk to the train now.

Update: Here’s the full list of products:

Face
MAC Face & Body Foundation
FACE Stockholm matte foundation ”White”
NYX Blush ”Cinnamon”
Eyebrows
Anastasia Brow Wiz ”Medium ash”
Eyes
MAC Paint Pot ”Soft ochre”
MAC Fluidline ”Blacktrack”
Oriflame Volume Build mascara
Lips
NYX Soft matte lip cream ”Milan”

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/nyx-the-makeup-artist/