Annons
AnnonsESSIE fall 2013For the will of it


After school boy blazer


Twin sweater set


Cashmere bathrobe


The lace is on


Vested interest

Här ser du Essies höstkollektion som består av ”sex förföriska nyanser som lyser av vackert skräddarsydd värme” som Essie själv skriver. Essie lyfter alltid fram en nyans lite extra i sina kollektioner, och denna gång heter nyansen For the will of it som faktiskt är min favorit tillsammans med The lace is on, åtminstone när jag tittar på flaskorna. Jag brukar ha en tendens att ändra åsikt när jag ser lacken på naglarna. Vilka nyanser tycker du ser finast ut i flaskan?

Kollektionen finns i butik nu!

English:
Here is Essie’s fall collection! The collection has six nail polishes and my two favorites are For the will of it and The lace is on.

TAGGAR
7 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/deco-rose/