Annons
AnnonsESSIE Mint Candy Apple


IMG_5449essie mint candy apple
Jag har inte burit nagellack på två-tre veckor, men igår blev jag sugen igen! Som du ser är mina naglar kortare än vanligt, jag klippte ner dem runt jul. Jag gör det lite då och då så de ska få ”börja om”. Mint Candy Apple från Essie är en riktig klassiker i nagellacksvärlden, helt klart en av de finaste mintnyanserna jag har i mina lådor.

Jag målade två tunna lager och skippade topplacket.

English:
This is the first time I’m wearing nail polish for two or three weeks. My nails are much shorter than usual, I cut down my nails every now and then. Mint Candy Apple by Essie is a real classic and one of my favourite minty shades.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-brownie/