Annons
AnnonsEssie Neons 2013: Dj Play That SongIdag har jag lackat tassarna med Dj Play That Song som är ett av nagellacken som ingår i Essies neonkollektion. När jag såg kollektionen första gången drogs mina ögon till detta lack på en gång, men jag vet inte om det passar min hudton. Det ser fantastiskt ut i flaskan men det är något som gör att jag inte är lika lyrisk över det längre. Vad tycker du? Jag använde Seche Base som baslack, tre lager dj Play That Song och Good to Go från Essie som överlack.

English:
Today I’ve painted my nails with Dj Play That Song – one of the nail polishes in Essies neon collection. When I saw the collection for the first time this polish caught my attention, but I’m not sure it suits my skin tone. It looks absolutely gorgeous in the bottle though. What do you think?

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/chanel-stylo-eyeshadow/