Annons
AnnonsESSIE Romper Room


essie pink
Först ut att testas ur Essies vårkollektion fick bli rosa Romper Room, en söt Barbierosa. Formulan var ganska besvärlig -tunn, rinnig och svår att få snygg. Här har jag applicerat tre lager men i vissa ljus ser jag tydligt att ett fjärde hade behövts. Nah, det finns andra rosa lack i den här nyansen som jag hade valt framför Romper Room.

Annons

På ringfingret har jag lagt två lager av Let’s do anything we want från OPI.

English:
Romper Room is one of the colours from Essie‘s spring collection. A cute Barbie pink. The formula wasn’t the best, quite sheer and streaky. I applied three coats. This is a pretty shade but there are many similar pinks out there with a better formula. The glitter polish is Let’s do anything we Want by OPI.

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/yesterdays-makeup-look-soft-cat-eyes/