Annons
AnnonsEssie Spring 2015


essie spring 2015
Årets vårkollektion från Essie är här med en skön mix av bland annat mint, nude och rosalila. Essie väljer som vanligt ut en nyans som de låter vara stjärnan i kollektionen, och denna gång är det Flowerista. Se flaskbilder av alla lack nedan!

Annons

flowerista
Flowerista

blossom dandyBlossom Dandy

garden vareityGarden Variety

pedal pushersPedal Pushers

perennial chicPerennial Chic

picked perfectPicked Perfect

Jag tycker det känns lite onödigt med två nyanser i nude, hade gärna sett någon annan färg för att få mer variation. Förutom det är det en fin kollektion och jag är mest nyfiken på Blossom Dandy och Garden Variety. Ser du någon du gillar?

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/flawless-skin-pink-lips/