Annons
AnnonsESSIE winter collection 2013


essie winter 2013
Vinterkollektionen från Essie är här! Den innehåller sex nagellack som du kan se närmare på bilderna nedan. Kollektionen känns klassisk, stilren och väldigt Essie. Glitterlacket är det som sticker ut av dessa sex men det är faktiskt det jag gillar minst, konstigt nog. Mina favoriter är Mind Your Mittens och Warm & Toasty Turtleneck. Vilken nyans ur kollektionen tilltalar dig mest?

English:
The Winter collection from Essie is here! It’s elegant, classy and very Essie. The collection includes six nail polishes and, my two favorites are Mind Your Mittens and Warm & Toasty Turtleneck. Which one is your favorite?

 

shearling darling
Shearling Darling

mind your mittens
Mind Your Mittens

parka perfect
Parka Perfect

sable collar
Sable Collar

warm & toasty turtleneck
Warm & Toasty Turtleneck

toggle to the top
Toggle To The Top

Hela vinterkollektionen finns ute i butik nu och lacken kostar 129 kronor styck.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/isadora-651-silver-sparkles/