Annons
AnnonsEssie Winter collection 2014


essie winter 2014Årets vinterkollektion från Essie innehåller klassiskt rött blandat med guld, korall och ett par skira nyanser i vitt och aprikos. Essie väljer alltid att lyfta fram en stjärnnyans i varje kollektion och denna gång är det skimriga Jiggle hi, jiggle low. Kika på bilderna för swatches!

Annons

jump in my jumpsuitJump in my jumpsuit

double breasted jacketDouble breasted jacket

jiggle hi juggle lowJiggle hi, jiggle low

tuck it in my tuxTuck it in my tux

back in the limoBack in the limo

bump in the pumps
Bump up the pumps

Min favorit ur kollektinen är Bump up the pumps som är ganska unik i min lacksamling. En smutsig korall! Jiggle hi, jiggle low är också väldigt tjusig och kan bli min julmanikyr i år. Har du någon favorit bland lacken i kollektionen?

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/dipbrow-pomade-medium-brown-dark-brown/