Annons
AnnonsEtt spännande paketNär jag var i Stockholm igår gick jag förbi CHIC-kontoret hos Aller media. Där låg det ett inslaget paket som var adresserat till mig men det stod inte vem som var avsändaren. Jag ville slita upp det där och då men lyckades ändå komma fram till att jag skulle vänta tills senare. På tågresan hem samma kväll öppnade jag det och där fanns två urtjusiga paletter från Viva la Diva: Metal eyeshadows och 72 squared eyedhadows. Den där långa tågresan blev plötsligt väldigt mycket roligare.

Vem avsändaren än är: Tusen tack!

English:
I did spend my day in Stockholm yesterday and went to the CHIC-office at Aller Media. I got a present that was adressed to me, but it didn’t say who the sender was. I opened it on the train home later that day, and I found two lovely eyeshadow palettes from Viva La diva: Metal eyeshadows and 72 squared eyeshadows. Whoever the sender is, thank you so much! 

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/shopping-hos-lush-2/