Annons
AnnonsEvent: Make Up StoreTidigare ikväll bjöd Make Up Store och Bindefeld in till en releasefest för det nya numret av M Magazine i Stockholm. Jag gick dit tillsammans med min vän Madelene som jobbar på Make Up Store här i Örebro. Vi minglade runt bland en utsällning av vackra och inspirerande bilder från det nya numret, det bjöds på bubbel, smarrigt tilltugg och kreativa fruktbuketter. Vi fick med oss det nya magasinet hem och en goodiebag som innehöll ett gäng härliga produkter. Det var ett jättebra arrangemang och jag är så glad för att jag fick komma!

English:
Earlier this evening Make up Store had a release party for their new issue of M Magazine. A very good arrangement and I’m so happy that I got invited! 

TAGGAR
Kommentera | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/for-ett-ar-sedan/