Annons
AnnonsExit Haircare


exit haircare0exit haircare
Du som läser Linda Hallbergs blogg missade nog inte hennes inlägg om det nya svenska hårvårdsmärket Exit Haircare. Nu har jag också testat produkterna och kommer fortsätta hylla dem precis lika mycket som Linda gör. Exit Haircare använder marockansk arganolja i sina produkter som ska ge näring, glans och volym åt håret samtidigt som det verkar stärkande och återfuktande. Serien består av 10 produkter för både vård och styling och jag har testat deras PRO shampoo och Conditioner.

Doften är unisex och själva produkterna gör att mitt torra hår blir mjukt, lent och återfuktat, och bäst av allt – de tar bort en hel del friss! Jag har inte testat fler produkter ur serien så jag vågar inte säga att de är lika bra men dessa två är fantastiska, och det är sällan jag hyllar produkter till skyarna. Enda nackdelen jag kan se är förpackningen som är hård och ganska svår att pressa ur produkt från, så en pump hade kanske varit smidigare. De är inte superbilliga men inte heller särskilt dyra, se prisinfo nedan:

Priser
Pro Shampoo: 85 kronor/100 ml, 185kr/400 ml och 355kr/100 ml
Pro Conditioner: 95 kr/100 ml, 195kr/400 ml, 365kr/1000 ml.

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/halloween-2014-maleficent/