Annons
AnnonsFalse lashesNu till nyår vet jag att många gärna vill bära lösfransar men väljer att avstå då de kan vara lite kluriga att applicera. Jag ska göra en tutorial där jag visar appliceringstekniker framöver, men tills dess tänkte jag dela med mig av tre par olika lösfrallor som jag gillar!

De första fransarna kommer från Eylure, ett märke som nyligen kommit till Kicks. Ett par fransar kostar 79 kronor, lim ingår och du kan återanvända dem flera gånger om du är rädd om dem. Dessa ger både längd och volym. Superfina! Nummer 101.

Det andra paret är nummer 116 från Ardell och de är mina personliga favoritfransar. De ger inte så mycket volym, men öppnar upp ögat och ger en riktig bambieffekt. Lim ingår och de kostar 69 kronor. Det tredje paret kommer från Depend. Grymt läckra partyfransar, men de är tyvärr ganska hårda i materialet vilket gör dem svåra att applicera. Lim ingår och numret på dessa är 1. Kostar 69 kronor.

English:
Here are three of my favorite false lashes! Eylure has recently come to Kicks (a swedish store) and I’m super excited about that. These ones are very pretty, gives a nice length and volume. The second one from Ardell are my favorite false lashes. The party lashes from depend are super cool, but they are unfortunatly quite hard to apply.


TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/shopping-hos-lush/