Annons
AnnonsFAMEMin pojkvän firar jul hemma på västkusten och åker hem dit idag, så vi smygstartade julen med en minijulafton igår. Jag fick Lady Gaga’s parfym FAME, och jag blev överlycklig eftersom den stod allra högst på min önskelista i år. Den kom i en jättefin box som innehöll en parfymflaska med 30 ml, rollerball med 10 ml och en tatuering. En väldigt fin julklapp!

English:My boyfriend and I had a mini christmas eve yesterday, and he gave me Lady Gaga’s perfume. It came in a beautiful box with the 30 ml FAME perfume, a rollerball with 10 ml and a tattoo. I’m so happy!

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/fargtema-lila/