Annons
AnnonsFärgtema: LilaIdag är det lila som står i fokus! Det är en färg som passar jättebra till alla ögonfärger, och om du är grönögd och vill plocka fram din ögonfärg lite extra är lila ett bra alternativ. Det kanske blir en lila julmakeup i år?

Vilken av dessa gillar du bäst?

English:
Here’s some of my purple makeup looks! Purple looks great with any eye color. If you’ve got green eyes and want to bring out your eye color a bit extra, purple is a good color to use. Do you have any favorite look?

 

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/beautibox-december/