Annons
AnnonsFärgtema: MultiHej! Ber om ursäkt för att det är dåligt med sminkningar här för tillfället. Jag har fullt upp hela veckan och även helgen, men så fort jag är ledig greppar jag tag om sminkpenslarna igen! Tills dess kör vi ett färgtema, denna gång är det sminkningar som innehåller fler än bara en färg som gäller. Lite inspiration inför helgen kanske?

Vilken gillar du bäst?

English:
Hi! I’m having a very busy week so I haven’t got time to do makeup, but here’s some colorful makeup looks that I’ve done. Do you have any favorite?

TAGGAR
6 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/projekt-ogonbryn/