Annons
AnnonsBlowpro Faux dry schampooFör några månader sedan köpte jag detta torrschampoo från Blowpro efter att ha läst Sannas recension. Denna produkt har verkligen räddat mitt hår då jag tidigare hade (o)vanan att tvätta håret varje dag, och så hade jag hållit på i flera år. Nu tvättar jag det ungefär varannan dag, men försöker trappa ner till var tredje.

Detta torrschampoo är gjort av ett puder som man får ut genom att trycka på flaskan, det innehåller alltså ingen drivgas. Det absorberar oljor och får håret att kännas rent och ger inte den där sträva känslan andra torrschampoon kan ge, och det är därför jag gillar det så mycket. Eftersom jag är mörkhårig jobbar jag in produkten i hår-och hårbotten lite extra noga, annars kan pudret synas lite. Jag köpte min flaska på Kicks för 125 kronor. Köpa igen? Ja!

English:
I purchased this dry schampoo by Blowbro after reading Sanna’s review. Earlier I washed my hair every single day and this product has really saved my hair. Now I wash my hair every other or third day and my hair is in so much better condition now! This dry schampoo absorbs oils and the hair feels fresh after use.

TAGGAR
4 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/classic/