Annons
AnnonsFavoriter just nu


favoriter just nu
Jag visar konstant upp nya produkter som lanseras hit och dit men nu vill jag faktiskt visa några av mina personliga favoriter. Ett par av dessa är ganska nya medans andra hängt med lite längre.

Min handkräm från Crabtree & Evelyn med doft av granatäpple har varit en trogen följeslagare sedan i vintras. Lätt formula som händerna suger åt sig snabbt, den återfuktar och doftar namnam! IsaDoras senaste foundation Wake Up Make-up gillar jag av många anledningar: Hög spf, passar min ljusa hy, känns inte alls på huden och jämnar ut fint. What’s not to like?

Dags för ett nagellack! Rosa är en av de färger jag tycker minst om att bära på naglarna, men Summer Flowers från Lumene har något stänk av lila och är ganska skitig i tonen vilket gör den helt unik i min lacksamling. En annan nagelprodukt jag använder flitigt just nu är Essies nya olja Apricot Cuticle Oil. Minns du att jag skrev om Lumenes nya serummascaror för några veckor sedan? Mina fransar har inte blivit längre som den lovade men det är en mascara som funkar bra för mina fransar och det räcker gott för mig.

Sist men inte minst vill jag ge min Lait-Creme Concentre från Embryolisse lite kärlek också. Jag har aldrig (jag skojar inte) stött på en ansiktskräm som är mer fantastisk än denna. Den är rik på fukt och känns skön på huden men den främsta anledningen till att jag älskar den är för att den fungerar så himla bra under makeup. Den är snäll mot plånboken också, 250 kronor för 75 ml.

Vad har du för skönhetsfavoriter just nu?

English:
Today I want to share my beauty favorites at the moment, some of them are quite new and the other have been around for a while. My favorite hand cream is the Pomegranate Hand Therapy from Crabtree & Evelyn. It sinks into the skin very fast and doesn’t feel oily at all, it’s lovely. IsaDora‘s new Wake Up Make Up foundation is new and already well loved. It has a high spf, suits my fair complexion and feels ultra light on the skin. What’s not to like?


Time for a nail polish! I rarely use pink on my nails but my favorite one is Summer Flowers by Lumene. It has a hint of purple and is quite dirty and very unique in my collection. Another nail product I use a lot nowadays is the Apricot cuticle Oil by Essie. Do you remember that I wrote about Lumene’s new serum mascaras a while ago? My lashes is not longer as it promised but the mascara works great with my lashes, and that’s good enough for me. Last but not least – my Lait Creme Concentre from Embryolisse. It’s my legend moisturizer, I never want to use anything else. It’s perfect for my dry skin and works very well as a makeup base. Legendary.

TAGGAR
14 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/neutrogena-visibly-clear/