Annons
AnnonsFavoritmanikyrer 2013


Okej, det kanske börjar bli lite tjatigt med dessa årsfavoriter men jag kom precis på att jag inte visat upp mina favoritmanikyrer för 2013 än, så det tänkte jag göra nu! Lite försenat, men vad gör det? Här är mina fem favoriter utan inbördes ordning:

Annons

English:
Here’s my top 5 maniqures of 2013! A bit late, but who cares?

opi-sleigh-ride-for-two2
OPI Sleigh Ride For Two

nails
IsaDora Black Laquer & OPI Hey Baby

essie-vested-interest2
Essie Vested Interest

eurso-euro21
OPI Eurso Euro

half-moon-mani1
OPI Don’t Bossa Nova Me Around, Make Up Store Jerry

Det har varit ett roligt nagelår och 2014 tycks inte bli sämre, redan imorgon ska jag visa dig en jättefin kollektion som dyker upp i butikerna inom några veckor. Kika in här imorgon om du är nyfiken!

English:English:2013 has been a great nail polish year and tomorrow I’m going to show you an upcoming collection that will be avaliable in the stores in just a few weeks!

 

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/todays-makeup-look-oldie/