Annons
AnnonsFlyttpackar


flyttpackning
Det här är vad jag sysslar med nu i mellandagarna. Jag och pojkvännen får nycklarna till vår lägenhet om en vecka (!!) och jag packar för fullt här hemma. Skönhetsprodukterna ligger nedpackade i lådor och jag längtar verkligen tills jag kan packa upp och sortera allt när vi landat på det nya stället.

Annons

Jag har ett gäng tidsinställda inlägg som kommer dyka upp här under de kommande dagarna, bloggen kommer alltså inte stå stilla. Åh vad jag ser fram emot en helt ny sminkhörna, det är typ det som är roligast med hela flytten!

English:
I’m moving to a new apartment next week so right now I am packing all of my stuff in boxes. Today I packed my beauty stuff, can’t wait to organize my new makeup area, that’s what I’m looking forward to the most. Haha!

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/testerdays-makeup-look-christmas/