Annons
AnnonsFör ett år sedanDen här sminkningen visade jag i min gamla blogg den 29/1 2012, ett år sedan idag alltså. Kul att titta tillbaka på tycker jag! Brynen har ändrats en hel del sedan dess, hehe. Jag blir faktiskt lite sugen på att göra en liknande färgkombo igen när jag ser dessa bilder. Kopierar in produktlistan här nedan ifall du är nyfiken på vilka produkter jag använde.

English:
I posted this makeup look on my old blog the 29th of January last year, which is one year ago today! I think it’s fun to look back at makeup looks I’ve made in the past.

Used products:
Too Faced shadow insurance ”Candlelight”
IsaDora eyeshadow palette ”Bohemian Rhapsody”
MAC eyeshadow ”Mystery”
MAC eyeshadow ”Naked lunch”
Make up Store eyedust ”Hectic”
Make up Store cake eyeliner ”Black”
Too Faced LashGasm mascara

 

TAGGAR
1 kommentar | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/lumene-long-wear-crystal-eyeshadow/