Annons
AnnonsFråga: Var köper jag en spatel?En av er frågade mig var man kan köpa en bra spatel för att plocka upp krämsmink med. Den jag använder är faktiskt inte ens en spatel, utan en Cuticle pusher – ett verktyg som i regel används för att styra upp nagelbanden. Jag använder Make Up Stores som kostar cirka 75 kronor, och många andra företag har liknande verktyg.

English:
One of you asked my what spatula I use to pick up cream makeup with. I actually use a cuticle pusher from Make Up Store and several companies have similar ones.

TAGGAR
5 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/bloggmingel-med-the-body-shop/