Annons
AnnonsFreshMin hy är otroligt torr och sliten nu under utbildningen, vi sminkar varandra och tar bort sminket varje dag och huden börjar säga ifrån nu. Ikväll ska jag ha en riktig spakväll här hemma med ansiktsmasker fullproppade med fukt! När jag ska iväg till stan eller liknande brukar jag trots det vilja lägga på liiite smink, så jag applicerar ett tunt lager foundation, lite concealer, fyller i brynen och lägger en mjukgörande produkt på läpparna. Inte jätteinspirerande kanske, men fräscht och fint! Jag gillar dessa looker som nästan ser osminkade ut.

English:
My skin is super dry now during the makeup course so my face needs to rest, but I still want to put something on. Today I applied a very light layer of foundation, some concealer, eyebrow color and a moisturizing product on the lips. Inspiring? Not really. Fresh and pretty? Oh yes!

Used products:
Face
NYX HD foundation ”01”
NYX HD photogenic concealer wand ”cw01”
Make up store blush ”Must have”
Make up store microshadow ”Smog”
Eyebrows
Anastasia brow wiz ”brunette”
Lips
Lumene Raspberry Miracle Lip Sorbet ”14 Fresh morning”

TAGGAR
2 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/nyx-eye-pencil-eco-green/