Annons
AnnonsGel-eyeliners, vilken är bäst?


gellEyeliners är nästan som mascaror. Man köper nya varje gång i hopp om att hitta den bästa, så gör i alla fall jag. Idag tänkte jag prata om eyeliners i geléform. De görs i olika prisklasser och de dyra är inte alltid de bästa, här är en jämförelse mellan fem olika!

gels1. Maybelline Eyestudio Lasting Drama Gel Eyeliner 24H
Mängd: 3 g. Pris: 119 kr

Vi kan börja med en eyeliner i budgetklassen! Maybellines gel-eyeliner kommer i en burk med tillhörande pensel vid sidan om, den fick jag inte med på bilden. Formulan är väldigt lätt och glider på som smör och färgen är intensivt svart. Min favorit av dessa fem då den är både bra och nästan löjligt billig!

Fördel: Pensel medföljer, prisvärd
Nackdel: Snålt färgutbud.

2. Bobbi Brown Long-Wear Gel Eyeliner
Mängd: 3 g. Pris: 230 kronor.

Bobbi Browns gel-eyeliner har samma mängd som Maybellines men kostar över en hundralapp mer. Burken är lite lyxigare och formulan mer vaxig. Färgen är kolsvart. Jag upplever att den torkar ganska snabbt i burken vilket är en nackdel.

Fördel: Pigmenterad. Stort utbud av färger.
Nackdel: Dyr. Torkar snabbt ihop i burken.

ööö3. MAC Fluidline Blacktrack
Mängd: 3 g. Pris: 175 kr

Även detta är en väldigt populär eyeliner. Finns ett stort urval av färger att välja mellan. Denna sitter verkligen stenhårt tills du tvättar bort den och är lättjobbad, men torkar tyvärr ganska snabbt i burken och då blir den nästan omöjlig att använda. Skruva på korken ordentligt efter varje användning om du vill att den ska hålla länge!

Fördel: Grymt bra hållbarhet, lättapplicerad
Nackdel: Torkar fort i burken

4. Anastasia Waterproof Créme Color
Mängd: 4 g. Pris: 279 kr

Anastasias gel-eyeliner är väldigt tunn i formulan och rik på pigment, väldigt bra som ögonskuggsbas vid till exempel en sotning. Den torkar däremot fort vid kontakt med luft och blir därefter vattenfast. Väldigt bra hållbarhet!

Fördel: Mycket innehåll. Bra hållbarhet.
Nackdel: Dyr.

5. NYX Mousse Liner
Mängd: 3 g. Pris: 159 kr

Här har vi en eyeliner i en luftigare formula än de andra, därav namnet antar jag. Tack vare formulan är den enkel att sudda ut och göra en sotig eyeliner med, och så är den snäll mot plånkan också! Även detta är en favorit hos mig.

Fördel: Billig, enkel att applicera
Nackdel: Inget för dig som ogillar en luftig formula.

Så vilken är bäst? Det är nästan omöjligt att säga då det beror på vad du är ute efter, men jag tycker du kan spana in Maybellines och NYX gel-eyeliners om du vill ha mycket för pengarna.

TAGGAR
3 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/prime-red/