Annons
AnnonsGiorgio Armani Eccentrio Face Palette


armaniarmani0giorgio armani
Eccentrico Face Palette från Giorgio Armani ingår i deras julkollektion och det är en rouge/highlighterpalett i orange, lila, vitt och korallrosa. Skimmerkornen går i guld och är otroligt finmalda och ger en glansig finish på huden, inte glittrig som många kan vara lite rädda för. Det här kan helt klart vara en av säsongens lyxigaste och vackraste paletter, jag kan inte riktigt slita ögonen från den. Eccentrico Face Palette kostar 88 dollar och borde finnas ute i butikerna vid det här laget. Om du har svårt för guldskimret och vill ha något som går mot silver kan du spana in den här från Lancôme istället.

English:
Eccentrico Face Palette ($88) is a blush/highlighter palette from Giorgio Armani’s Holiday collection. It has orange, coral pink, purple and white shades packed with golden shimmer. It’s not glittery at all and gives the skin a shiny and healthy glow. If you don’t like the gold shimmer you can take a look at this pink/silvery highlighter from Lancôme instead.

TAGGAR
8 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/opi-eurso-euro/