Annons
AnnonsGiorgio Armani SiDen här helgen är det premiär för skönhetsavdelningen på Åhlens City i Stockholm, och i samband med detta förlanseras doften Si från Giorgio Armani. Sverige är tillsammans med två andra länder först i världen att lansera Si, kul! Några av doftnoterna är svartvinbärsnektar, chypre och myskartat trä. Min flaska på 50ml kostar 840 kronor, men den kommer även i 30ml (610 kr) och 100ml (1080 kr).

English:
This week Giorgio Armani launches their new perfume si in Sweden. Si contains black currant and chypre and the scent is elegant and intense. The perfume is available in three sizes – 30ml, 50ml and 100ml.

TAGGAR
10 kommentarer | Translate
OM FRIDA

Frida Skoglund är en 22-årig Örebrotjej med en stor passion för makeup. Hon studerade media med fotoinriktning på gymnasiet och är är utbildad MUA. Frida vill inspirera människor att experimentera och våga bära mer färg. Hon tycker att smink ska vara roligt och att regler är till för att brytas, som exempelvis: \"Om man har mycket ögonsmink ska man ha naturliga läppar\". Hon drar sig inte för att vara supermejkad en helt vanlig vardag och har inga problem med att vara osminkad en lördagkväll. Välkommen till Fridas beautyblogg, full av tips och vackra bilder på smink och skönhet i alla former!ARKIVAnnons
Annons

Laddar http://frida.chic.se/essie-fall-2013/